torstai 20. syyskuuta 2012

My top 3 nailpolishes

Ajattelin esitellä teille mun 3 lemppareita kynsilakkaa. Valinta olikin yllättävän vaikea, jokaisessa lakassa oli jotain hyvää, mutta pienen miettimisen, tutkailun & vertailun jälkeen oli selvillä mitkä lakat päätyivät top kolmoseen :) 


Models Own - Peaches & Cream

Tää on ihan mahtava, ehdottomasti mun lemppari kaikista! Tää saa 'normivärisen' ihonkin näyttämään ruskettuneelta, joten varmasti korostaa myös ruskettunutta ihoa superisti. Lisäksi tää on koostumukseltaan myös lovely, ja montaa kerrosta ei tarvita että tää jo peittää. Oikeestaan se 1-2 kerrosta tätä on jo ihan bueno!
Mua surettaa jo kun pullossa on melkeimpä vain puolet jäljellä, joten Models Ownin alennus jos ja kun alkaa, täytyy varmaan tilailla muutama pullo tätä.. Tai sitten koittaa China Glazen  Peachy Keenyä, sehän on dupe tälle Peaches & Creamille :)


IsaDora Wonder Nail - 619 Vintage Mint

Ahh, minttu! Mä niin pidän tästäkin lakasta, tää on just oikean sävyinen minttu mielestäni!
Lisäksi tässä on monia muita hyviä puolia, esim. tuo että kuivuu hyvin nopeasti, kestää pitkään kynnellä (kunhan muistat laittaa alus-&päällys-lakkaa!) ja peittää jo 1-2 kerroksella tämäkin :)


Golden Rose Matte Velvet - nro 105

Tämä GR on matta, tai pikemminkin puolimattainen? Tässä on vähän shimmeriä mukana, mutta ilman kanssa kosketuksiin joututtuaan (kuivuttuaan) lakan pinta on puolimattainen, josta tuo shimmer kuitenkin näkyy sopivasti :) Tämänkin hyviä puolia ovat melkeimpä samat kuin yllä, peittää 1-2 kerroksella, kuivuu nopeasti :) Ja on älyttömän kaunis yksinkin kynnellä, ilman mitään koristeluita!


Omistatteko itse jonkun/joitan näistä kolmesta? Jos omistatte niin pidättekö, vai onko kyseisissä lakoissa jotain moitittavaa mielestänne? Mikä on lempilakkamerkkinne? Itse olen rakastunut Models Owneihin.. :)
Tykkäättekö tälläisistä esittelypostauksista, vai pitäiskö teidän mielestä blogissa olla joitain muuta kuin tälläistä?

Asukuvia yms. ei nyt ole tullut, eikä välttämättä tulekkaan tällä viikolla, mulla on se vaihe kuusta kun kaikki vaatteet kiristää ja puristaa ja kauneimmatkin vaatteet näyttävät rotan pers... päälläni. Joten asukuvien kohdalle palailemme luultavasti ensiviikolla ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruusut ja risut tänne, kunhan osaat ne risutkin fiksusti muotoilla :-)
Eli rakentava palaute on enemmänkuin tervetullutta!