perjantai 21. syyskuuta 2012

Leopard spots

Teiltä varmaan tursuaa jo silmät, suut, korvat tästä mun lakkailujen näkymisestä täällä blogissa näin usein, mutta tällä hetkellä vaan tulee lakkailtua vähän useammin, ja jotenkin vain tuntuu siltä että haluan ne täällä blogissa teille jakaa, vaikkeivat mitään erikoisia lakkauksia olekkaan :)

Yksi lakkailu, johon taas päästin itseni hullaantumaan, on leopardin täplät. Nää mun lakkailut on kesyimmästä päästä tässä leopardin täplät-lakkailuista, googlettelemalla löydät varmasti upeita versioita :)

Tää on vaan helppo ja nopea tapa saada kynnet näyttämään vähän erikoisemmilta, tekemättä kuitenkaan mitään ylitsepääsemättömän vaikeita lakkauksia :) Ja tähän hän ei siis tarvita kuin itse valitsemasi lakat, ja joku koristesivellin, että saat täplien reunat laitettua :)

Itsehän käytin vain vanhan eyelinerin sivellintä, ja sehän on ihan mahtava tässä hommassa! On mulla nail art siveltimiä, lakkoja yms. mutta mielestäni tää vaan toimii paremmin, kun tässä on sopivan lyhyt varsi, ohut sivellin osa yms :) Joten seuraavan kerran kun olet heittämässä kuivunutta eyelinerisiä roskiin, suosittelen säästämään sivellin osan!



2 kommenttia:

  1. noi varpaan kynnet on tosi nätit:))

    http://suklaisiaunelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Noh, jos olisin putsannut noi ylimenneet niin vois olla ihan ok, nyt ne on tosi hassun näköiset :S Mutta kiitos paljon!

    VastaaPoista

Ruusut ja risut tänne, kunhan osaat ne risutkin fiksusti muotoilla :-)
Eli rakentava palaute on enemmänkuin tervetullutta!