keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Naked truth

Tyyliä metsästämässä-blogin kirjoittaja Veera aloitti tämän lumipallo-efektinä  vyöryneen postausidean,
sen pääset lukemaan tästä. Suosittelen kaikkia lukemaan!


Natural-kuvaa ei ole muokattu millään tavoin, kuva on leikattu oikeaan kokoon 
ja laitettu kollaasiin, picasalla.



6 kommenttia:

  1. Hei kaunis! Laittaisitko mailiosoitteesi minulle, unohdit laittaa sen arvontaan! Olet piristänyt päivääni kommenteillasi ja ajattelin, että inttileskenä voisit kaivata vähän muuta ajateltavaa:)

    VastaaPoista
  2. Ja mitä muuta mun piti puhua, olet todella kaunis ja minusta sinun huulikoru vie huomiota sun näteistä kasvonpiirteistä! Tiedän, että kyse ei ole pelkästä korusta, vaan että lävistyksestä tulee vain osa persoonallisuutta varsinkin pitkällä ajalla, itsellänikin oli 4 vuotta kulmakoru ja pari vuotta huulikoru keskellä alhaalla. Olin järkyttynyt kun ystäväni ja poikaystäväni kehotti kauniisti kokeilemaan olemaan ilman niitä, että ne antavat vähän vääränlaisen kuvan minusta ja "koventavat" ilmettäni, kun luonteeltani olen semmoinen oikea hönönassu. Otin ne pois ihan vain kokeillakseni kuitenkin päättäen että laitan ne heti takaisin ja kappas; katsoin peiliin meikattuna ilman lävistyksiä ja näytin oikeasti paremmalta, jotenkin fiinimmältä. Monet ystäväni huomasivat heti ennen kuin edes sanoja vaihdettiin, että olin ottanut lävistykset pois, koska nehän veivät niin paljon huomiota itse koko naamasta, että kasvot pääsi oikeuksiinsa niiden ollessa pois. Kokeile ja ylläty! (ja varaudu mahdollisiin vieroitusoireisiin :)

    VastaaPoista
  3. Hei! Kiitos suunnattomasti, on jotenkin niin lämmittävää kun ns. vieras ihminen sanoo kauniiksi, ja vielä kun sen pystyy uskomaan että toinen sitä oikeasti tarkoittaa!

    Huulikorun pois ottoa olen miettinyt jo kauan, ajatus lähti siitä kuin ystävät just sanoivat että ota se pois, olet tosi kaunis, ja vielä kauniimpi ns. jos otat sen pois :)
    Juuri sitä mä olen pelännyt että en osaa olla ilman sitä, kun se on ollut siinä niin kauan :D(oli mullakin kulmakoru 4vuotta ja sitten kun otin pois se tuntui eka kamalalta mutta siten tottui ja oli parempi niin! :>)


    Hitto, nyt sait mut miettimään todenteolla tän pois ottamista, ja arvaa mitä?! En saa sitä pois! :D tää on ollut ikuisuudet tässä ja en tiedä mikö hitto tässä on, se ei vaan lähde!?

    VastaaPoista
  4. Mä sain sen irti nyt!! Hitto, mul ei ole enään huulikorua, tää tuntuu toooooooosi oudolta, apua?! :D

    VastaaPoista
  5. Yleensä mitä lävistyksiin tulee (ainakin omalla kohdalla) on ollut sellainen tarve vähän näyttää sitä räväkkäämpää ja uhmakkaampaa puoltansa ottamalla lävistys niin näkyvälle paikalle, mutta neljän vuoden jälkeen ja vähän aikuistuttua, eihän sitä tarvitse enää osoittaa niitä puoliansa?! Uskon että molempien persoonnallisuus tulee hyvin esiin ilman läväreitäkin ja poikaystävät on tyytyväisiä, vaikkei ennen sitä olisi sanonutkaan :) sulla on nätit silmät, jotka vie mennessään nyt kun ei ole mitään ylimääräistä naamassa viemässä huomioita niistä pois :) ^^ Mahtavaa viikonalkua sinulle!

    VastaaPoista
  6. Juu ja alkuun oli vähän orpo olo, mutta joka kerta peiliin katsoessa tuntui vaan varmemmalta ettei halua sitä enää takaisin, läväreiden taakse on niin helppo myös "piiloutua"

    VastaaPoista

Ruusut ja risut tänne, kunhan osaat ne risutkin fiksusti muotoilla :-)
Eli rakentava palaute on enemmänkuin tervetullutta!