perjantai 9. syyskuuta 2011

inside my bag

Elikkäs toivepostauksena väsäsin tälläisen nopeasti :D
Viime syksynä/-alkutalvena ostettu mekasta, alennuksessa olisko ollut 39.80e?

Tästä kuvasta näkyy jo vähän mitä laukku pitää sisällään :)  
Unohdin tietysti numeroida nuo, mutta kai tästä saa selvän ilmankin numerointia, toivottavasti :) 
Elikkäs, nää on ne yleisimmät mitä multa laukusta löytyy. Tästä tietysti karsin karkkipaperit,kuitit yms. roskat :)

- Lompakko on aina mukana, niinkuin myös passi. Passi ei ole siksi mukana, että saattaisin saada yht'äkkiä päähän piston, ja lähteä toiselle puolelle maapalloa, vaan siksi että yleensä tupakkaa/alkoholia ostaessani, papereitani luultavasti kysytään :D

- Meikkipussia mun ei luultavasti edes tarvitsisi kantaa mukana, koska harvemmin meikkaan, ja sitä harvemmin korjailen meikkejä päivän mittaan :D

- Mynthon-kurkkupastillit. Tällä hetkellä mulla oikeastikkin on kurkku todella kipeä, senkin takia ne löytyvät laukustani. Mutta yleensä mulla on aina jonkin sortin kurkkupastilleja mukana, vaikka kurkku ei olisikaan kipeä :D Eucalyptus ja sitruuna-hunaja ovat lempparimakujani kurkkupastilleista :)

- Tupakat & sytkäri, ne kuuluu jokapäiväiseen arkeen, valitettavasti.
Sininen smart on nykyään se merkki, mitä poltan. Ennen se vaihteli lm punaisesta malboron punaiseen, mutta onneksi sain vaihdettua siniseen, kiitos Leevin :D Enään en yski niin paljoa yms, kun vaidoin siniseen.

- Hajuvesi. Tämän sain syntymäpäivälahjaksi Iskältä ja Pirjolta. Pirjo sen oli napannut mukaansa muistaakseni laivalta, tai ruotsista. Ainut hajuveteni tällä hetkellä, mutta sitäkin ihanampi :)

- Deodorantti. Nivean invisible-deodorantista tuli hetkessä suosikkini. 48h suoja, ei jätä valkoisia tahroja mustiin vaatteisiin, vähentää keltaisten tahrojen syntymistä valkoisiin vaatteisiin.
Ja mikä tärkeintä, todella hellävarainen! Mulla on meinaan atooppinen, todella herkkä iho, joten dödöjen yms. täytyy olla hellävaraisia. 

- Kynä, ihan perus juttu. Varmuuden vuoksi se varmasti siellä on.
 
- Hiusharja, tämäkin ihan sen takia että sitähän tarvitsee melkeimpä aina?

- Korvakorut, käytän nykyään kokoajan korvakoruja. Korvakorut ovat siksi laukussa, jos haluan vaihtaa korvakoruja, tai korvastani häviää sellainen.


HUH! Tulipas tosi tylsän näköinen teksti, anteeksi siitä :D
Arvostan jokaista joka tämän jaksaa lukea <:

Arvio, millainen inside my bag-teksti mielestäsi oli? Mistä pidit, mitä voisin parantaa, ja tietenkin lisää ehdotuksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruusut ja risut tänne, kunhan osaat ne risutkin fiksusti muotoilla :-)
Eli rakentava palaute on enemmänkuin tervetullutta!