sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Ärsytystä ja hauskanpitoa, mikä yhdistelmä

Heloou!
Meidän kone sanoi itsensä luultavasti kokonaan irti, joten tällähetkellä elellään ilman tietokonetta!
Tämä tietenkin vaikuttaa postaustahtiini, mutta onneksi päästään tähän Leevin äidille koneilemaan kun tänne tullaan.

Tässä siis muutama kuva jotka muistin räpsästä eilisestä TPS-Jokerit matsista, joka siis päättyi 4-2 tepsin poikien riemuksi, meidän tappioksi. 
Fiilis oli koko makkara-areenalla loistava, molempien joukkueiden kannattajat pistivät kyllä parastaan. 
Tietenkin sinne joukkoon kuuluu muutama tampio, jonka on jollain tavalla yritettävä pilata muiden hyvä fiilis haastamalla riitaa. Onneksi niitä fiksujakin on paljon. 


Mua myös suunnattomasti ärsyttää toi uutisointi, kun oli että jokeri-fanit rupesivat tappelemaan keskenään junassa, tappion takia, ja sen takia sitten tappelivat keskenään koska turkulaiset eivät siihen mukaan muka lähteneet. 

Tosiasiahan on että jos pistät monta sataa ihmistä samaan junaan, jossa suurinosa on humalassa, tulee kränäämistä yms. aivan varmasti. Ei siihen mitään suurempaa tarvita.
Ja varsinkin toi yleistäminen ärsyttää mua, kun porukka linkkailee tota facebookkiin, ja kirjottelee perään tyyliin '' Perus narrifanien touhua'' ymsyms. 
FUCK THAT. 


Eiköhän jokaisen joukkueen kannattajista löydy niitä ns. kusipäitä, jotka lähtevät mukaan ihan vain sen takia että pääsisivät vähän rähisemään. 
Niinkuin tälläkin kertaa yksi älypää päätti tulla pilaamaan meidän muiden matsifiiliksen tulemalla aukomaan päätään siihen meidän taakse.
Kiitos sulle siis kauheasti, toivon ettei nähdä enään :)

Vähän negatiivinen sävy tässä mun kirjoituksessa, johtuu varmaan tosiaan siitä että olen kuumeessa, kone meni paskaksi, ja telkkarikin on ollut jo jonkin aikaa paskana.
Ja rahahuolet tässä päällä vielä, plus suunnaton joulustressi. 

Että hyvää joulun odotusta teille kaikille :D 

2 kommenttia:

  1. tee postaus sun "nuoruudesta", millainen sun perhees on ja missä oot viettäny nuoruuttas ja asunu, ja kerro et miksi päädyit just muuttamaan pois yms.

    VastaaPoista
  2. Kiitos todella hyvästä postausideasta! Ton toteuttamiseen voi mennä hieman aikaa mutta lupaan toteuttaa :)

    VastaaPoista

Ruusut ja risut tänne, kunhan osaat ne risutkin fiksusti muotoilla :-)
Eli rakentava palaute on enemmänkuin tervetullutta!