torstai 17. toukokuuta 2012

Kirppistelyä Turussa

Sunnuntai-iltana tekstailtiin Nellin kanssa, ja hän sitten pyysi mua heidän (Nannin & Nellin) mukaansa maanantaiksi/maanantaina Turkuun kirppiksiä kiertelemään. No enhän mä voinut vastustaa kiusausta, varsinkin kun en Turussa montaa kertaa itse ole käynyt saatika siellä sitten kirppareilla!

Nanni & Nelli
Oi että! Mulla paloi rahaa kyllä vähän enemmän kuin yleensä kirppareilla, oon meinaan aika tarkka siitä mitä suostun kirppareilla maksamaan, koska mun mielestä kirpparin tarkoitus on päästä eroon tavaroista joita ei enään itse halua, ja sitten joku muu taas voi niistä kovin pitää, ja ostaa itselleen muutamalla lantilla..
Nykyään taas tuntuu että kirpparit on pelkkää rahastusta, ihan tuhottomia hintoja pyydellään, ja viedään kauheesti uutta tavaraa myyntiin! En kuitenkaan tälläkään kertaa maksanut älyttömiä hintoja tuotteista, ja sen takia moni tuote jäikin vielä odottelemaan ostajaansa.. 

Tässä kuitenkin muutamia tuotteita joita sieltä ostin, esittelen myöhemmin lisää ostoksia!

Vaaleat niittikorkkarit 6e, ihan super löytö!
Kiiltävät turkoosit läpsyttimet 3e½

Turkoosilaukku 2e, noitten edellä olevien kenkien seuraksi;)
Pinkkilaukku 2e, superlöytö tämäkin ja yllätin itteni vähän kun tän kassalle raahasin;)

Sisustustavara ostokset esittelen sitten seuraavalla kerralla, missä esittelen myös serkultani Jenniltä saamani tupari/synttärilahjan, joka myös liittyy sisustukseen, ainakin suurimmilta osin ;)

Mitä piditte ostoksista, jotka tälläkertaa esittelin?:)
Olisitteko jättäneet ostamatta, vai kiikuttaneet myös kassankautta kotiin?:)

2 kommenttia:

Ruusut ja risut tänne, kunhan osaat ne risutkin fiksusti muotoilla :-)
Eli rakentava palaute on enemmänkuin tervetullutta!