sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Paljon 'asiaa'

Eilen laitoin itteni valmiiksi, maistelin hieman karpalolonkeroa ja odotin tietoa minne lähdettäis :) Sellasta ei kuitenkaan tullut ja mua oikeesti rupes jo ahdistaa tosissaan ku olisin niin kovin halunnut lähteä jonnekkin, enkä aina vain istua kotona...

Mut siinä sitten kun odoteltiin jotain informaatiota Leevin kanssa, Leevin äiti pyys meitä pelaamaan sanaselityspeliä!
Pelattiin sitten siinä Leevin, sen äitin & hänen aviomiehensä kanssa muutama peli ja oli kyllä tosi hauskaa:)

Olin oikeestaan tyytyväinen ettei kukaan sitten soitellutkaan ja ei lähdetty minnekkään:)
Tollaset peli-illat on kyllä tosi mukavia, pitäis 'järjestää' useammin tollasia!




Leevin äiti tilas mulle joululahjaks cosmopolitanin viideksi kuukaudeksi, ja tilaajalahjana siinä tuli mukana suoristusrauta,ja se sitten lahjoitti sen mulle, osana joululahjaa;)

En oo tätä vielä kerinnyt koittamaan muuta kuin pikaisesti, mutta ihan peruskauraa vaikuttaa olevan :) Tästä kuosista kuitenkin tykkään tosi paljon, ei oo ihan sellanen tavallinen musta tms.
Ja tää oli muistaakseni merkiltään BRAUN? Jos nyt sattumalta muistankin väärin, ja sä satut muistamaan mikä tän oikea merkki on, niin mielelläni otan kyllä oikean merkin tietooni, joten kertomaan vaan (:

Halusin ostaa valkaisevan hammastahnan, joten ostin pepsodent white-system hammastahnan, katsotaan nyt miten se toimii.. :) ja patterit tietenkin muistin, jesss! :D 

Kävin siis tosiaan perjantaina Janinan kanssa ostoksilla Salossa ja mun oli tarkoitus jo silloin ostaa kasvorasva erikseen, mutta muistin ostaa vaan ihan perusrasvan:(
Nyt kuitenkin kaupassa huomasin että siellä oli normaalille/kuivalle iholle syväkosteuttava kasvorasva! :) Ja vielä lumenelta, pitäähän kotimaista suosia;)


Katsotaan nyt miten valkaiseva hammastahna & tuo lumenen syväkosteuttava-voide toimivat :) Jos jollain jotain kokemusta näistä tuotteista, niin olisi kiva jos kertoisitte niistä!


Bubble witch saga on todella koukuttava peli! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruusut ja risut tänne, kunhan osaat ne risutkin fiksusti muotoilla :-)
Eli rakentava palaute on enemmänkuin tervetullutta!