lauantai 28. tammikuuta 2012

Don't say no, just say yeah and we'll go

Tää on tällänen puol viiden aikaan aamuyöstä tylsyyksissä väsätty postaus, missä ei sinänsä ole mitään järkeä, mutta toisaalta taas kuitenkin on. :-)

Asiasta kuudenteen -tai no ehkä vaan viidenteen-, mun superhyperihana ystäväni Maija oli ostanut akryylikynsisetin, or something like that, ja siinä sitten hetken jubailtuamme ja juotuamme kahvit lähettiin sitten Maijalle kattelemaan mitä siitä jännästä kynsipaketista oikein löytyy, ja mitä niillä saa aikaan :>
Kyllähän siinä sitten niin kävi että 'jouduin' (=pääsin) koekaniiniksi!=)
Tästä tulee myöhemmin postaus, kuvien kera :--)

Nyt tuntuu siltä että joko mun on mentävä tuonne ulos jäätävään pakkaseen tupakalle (nukahdan ihan just jos en mee tupakalle), tai sitten mentävä pehmoiseen petiin Leevin kainaloon.
                     On toi mun leeviskin kainalo niin houkutteleva etten edes miettinyt tupakalle menoa sen jälkeen kun tajusin että joko ulos tai kainaloon. Sitä paitsi pelkään mennä yksin tupakalle, varsinkin yöllä/pimeällä. Hyih mitä mörköjä siellä voi ollakkaan. Ja kullan vieressä on aina kiva nukkua :))

Ainiin, meinas unohtua!

Sain tänään Leevin jotenkin keploteltua ottamaan musta kuvia puhelimellaan, ja mulla meinas mennä järki. Nauramisesta ja siitä kuinka joku vain ei osaa ottaa kuvia tai sit ottaa just väärällä hetkellä kun toinen näyttää oravalta joka on just kiivenny norsun perseestä ja on tippumassa sinne uudestaan.

Joten jonkinmoinen postaus kuvilla on tästä tapahtumasta tulossa, stay stuned! :)
Banneripostaus myös tulossa.

Hui olkoon kun tuli pitkäpostaus, siihen nähden ettei oo yhtään kuvaa. Nostan peukkua jos joku jaksaa tän lukea, ja olisin hirmu tyytyväinen jos tohon kommenttiboxiin tulis kommentteja taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruusut ja risut tänne, kunhan osaat ne risutkin fiksusti muotoilla :-)
Eli rakentava palaute on enemmänkuin tervetullutta!