perjantai 9. joulukuuta 2011

oh my

Neljän tunnin yö-unet, ei kiva :(

Muutaman kahvikupillisen ja meikkauksen jälkeen mielikin on jo parempi! :)

6 kommenttia:

  1. Sulle vois sopii vähän vaaleemmat ja ohuemmat kulmat :) Mutta tää ei oo nyt siis millään pahalla! Noikin on kivat. :)

    VastaaPoista
  2. Oon kyllä ihan samaa mieltä :D

    Mulla oli yhdessä vaiheessa kauhee kulmabuumi, et mul oli vielä tummemmat ja paksummat kulmat, en vaan osannut olla ilman niitä vaikka oikeesti näytti ihan kamalalta :D Sit tuli sellanen vaihe etten käyttäny yhtään kulmakynää yms, ja tykkäsin tosi paljon enemmän niistä silloin :)
    sit taas sorruin kerran laittamaan kulmakynää ja taas lähti käsistä :D

    Oon nyt miettiny sellasen paketin ostoa, mitä saa esim. seppälästä yms., niinku kulmienvärjäyspakettia :) Näyttäis paljon luonnollisemmalta eikä olis noin tummat kulmat, kun sit olis noi 'karvat' vaan värjättyinä, eikä toi ihokin :)

    Tulipas pitkä selostus :D Mutta pointtina oli se että tosiaan omastakin mielestä noi menee vähän yli, ja tykkäisin ittelläni luonnollisemmista kulmista enemmän :)

    VastaaPoista
  3. Ootko tosissas noitten kulmies kanssa? :----DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  4. Mä suosittelen kulmien kestovärjäystä! Sillä saa tosi luonnollisen näköiset kulmat, mutta kannattaa käydä kosmetologilla eikä alkaa itse värkkäämään. ei se niin paljoa maksa ammettilaisellakaan. :)

    VastaaPoista
  5. Jeps :) Oon joskus käynyt, tai no mun serkut omistaa kampaamon niin siellä ne on värjännyt ja on tullut tosi luonnolliset :) Hinnoista en tiedä, kun en oo joutunut maksamaan siellä :)

    VastaaPoista

Ruusut ja risut tänne, kunhan osaat ne risutkin fiksusti muotoilla :-)
Eli rakentava palaute on enemmänkuin tervetullutta!